Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Welke tuincentra hebben hun kerstshow 2024 al geopend?

Maaike de Jong op 09-10-2024

De kerstperiode staat weer voor de deur, en in Nederland openen verschillende tuincentra in oktober al hun kerstshows. Deze kerstshows zijn niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een plek waar je volledig kunt opgaan in de magische kerstsfeer. In dit artikel geven we een overzicht van de tuincentra die hun kerstshow 2024 al hebben geopend en wat je er kunt verwachten.

Intratuin: Magische kerstervaring

Intratuin is een van de grootste en meest bekende tuincentra in Nederland, en hun jaarlijkse kerstshow is een van de hoogtepunten van het seizoen. In 2024 staat hun show weer garant voor een magische ervaring, waarbij je wordt ondergedompeld in een winterwonderland. De verschillende vestigingen bieden elk een eigen unieke show, waar je kunt genieten van een breed scala aan kerstversieringen, van kunstkerstbomen tot kerstdorpen en sfeervolle verlichting. Wat Intratuin zo bijzonder maakt, is de diversiteit aan thema’s binnen hun kerstshows, met elk jaar een nieuwe opzet die je keer op keer verrast. Deze shows zijn inmiddels al geopend, en in oktober trekken ze al duizenden bezoekers​.

Tuincentrum Borghuis: Een feest voor het oog

Tuincentrum Borghuis in Overijssel staat bekend om zijn indrukwekkende kerstshow, die ook dit jaar weer vroeg geopend is. Vanaf donderdag 17 oktober 2024 is de feestelijke opening van de kerstshow Christmas World bij te wonen. De show is gegroeid tot een van de mooiste van het land en staat vol met sfeervolle hoekjes en uitgebreide displays die elk aspect van Kerstmis belichten. Van traditionele rode en groene decoraties tot moderne, minimalistische ontwerpen, er is voor ieder wat wils. Het team achter de show zorgt ervoor dat er elk jaar nieuwe thema's worden geïntroduceerd om bezoekers te blijven verrassen​.

Coppelmans Tuincentrum: Unieke sfeer in Brabant

In Brabant staat Tuincentrum Coppelmans bekend om zijn gezellige kerstshows die garant staan voor knusse sfeerhoekjes vol kerstartikelen. De show voor 2024 is sinds 4 oktober geopend en biedt dit jaar een gevarieerde collectie kerstversieringen en decoraties. Van boomversieringen tot sfeerverlichting en zelfs uitgebreide kerstdorpen, je vindt er alles om jouw huis in kerstsferen te brengen. Elk jaar trekt deze kerstshow vele bezoekers uit de regio​.

Tuincentrum Eurofleur: Inspiratie voor elke hoek van je huis

Eurofleur in Leusden pakt dit jaar weer groots uit met hun kerstshow, die in 2024 nog groter en spectaculairder is dan voorgaande jaren. De collectie kerstartikelen is zeer gevarieerd, en je kunt er alles vinden om zowel je huis als je tuin in de perfecte kerstsfeer te brengen. Van verlichte kerstbomen tot unieke decoraties en accessoires, Eurofleur biedt volop inspiratie. De kerstshow werd al vroeg geopend, en veel bezoekers zijn enthousiast over de omvang en het aanbod​. 

Global Garden: Prachtige kerstdecoraties in Noord-Holland

In Noord-Holland kun je de kerstshow van Global Garden bezoeken, een tuincentrum dat bekend staat om zijn originele en uitgebreide kerstcollectie. De show voor 2024 gaat open op 12 oktober en beslaat een oppervlakte van maar liefst 500 vierkante meter, wat betekent dat er dit jaar nóg meer te zien is dan voorgaande jaren. De kerstshow biedt een unieke ervaring met decoraties die je elders niet snel zult vinden, wat het een must-visit maakt voor kerstliefhebbers. Laat je betoveren door de prachtig opgetuigde bomen, schitterende decoraties en inspirerende sfeerbeelden die je alle mogelijkheden laten zien om je eigen kerstfantasie tot leven te brengen. De kerstshow is een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Driesprong Tuincentrum: Een unieke kerstbeleving in Zoetermeer

In Zoetermeer is Driesprong Tuincentrum een favoriet onder kerstliefhebbers. Hun kerstshow staat bekend om zijn unieke stijl en eigenzinnige opzet. Dit jaar biedt de show weer een ruime selectie kerstartikelen, variërend van traditionele decoraties tot modernere kersttrends. Driesprong onderscheidt zich doordat het geen keten is, maar een zelfstandige winkel, wat zorgt voor een geheel eigen sfeer. De kerstshow is in 2024 weer vroeg geopend, en bezoekers kunnen zich alvast onderdompelen in de kerstsfeer. Sinds 28 september zijn de deuren al geopend voor de spectaculaire kerstshow 'Ticket to Wonderland'

Tuincentrum Daniels: Gezelligheid in Limburg

Ook in Limburg is de kerstshow bij Tuincentrum Daniels al begonnen. Dit tuincentrum biedt elk jaar een sfeervolle en uitgebreide kerstshow, waar bezoekers inspiratie kunnen opdoen voor hun eigen kerstdecoraties. De show omvat verschillende thema’s en stijlen, waardoor er voor iedere kerstliefhebber wat wils is. Of je nu op zoek bent naar een klassieke kerstboom of juist iets moderns, Tuincentrum Daniels heeft het​.

De spectaculairste Kerstshows van 2024

De kerstshows van 2024 in de Nederlandse tuincentra zijn spectaculairder dan ooit. Of je nu op zoek bent naar traditionele kerstdecoraties, moderne trends, of gewoon de magische kerstsfeer wilt proeven, er is voor ieder wat wils. Met grote namen als Intratuin, Eurofleur en Coppelmans, en unieke shows zoals die bij Global Garden en Driesprong, is er dit jaar weer genoeg keuze. Bezoek deze kerstshows vroeg, want ze trekken al snel veel bezoekers en de mooiste items zijn snel uitverkocht.

Adv. Bol.com Gardena