Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Dierendag: Een feest voor onze harige vrienden

Mark Jansen op 04-10-2024

Dierendag, dat jaarlijks op 4 oktober wordt gevierd, is een speciale gelegenheid om onze liefde voor dieren te tonen en stil te staan bij hun welzijn. Het is een dag waarop we niet alleen onze huisdieren in het zonnetje zetten, maar ook aandacht besteden aan dieren in het algemeen. Van honden en katten tot vogels en knaagdieren, deze dag herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om goed voor onze harige, schubbige en gevederde vrienden te zorgen. Bij Tuincentrum De Bosrand vieren we Dierendag op een bijzondere manier, en dat is met een spectaculair Hondenbuffet!

Het Hondenbuffet van Tuincentrum De Bosrand

Speciaal ter gelegenheid van Dierendag verwennen wij jouw hond op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober met een heerlijk Hondenbuffet. In samenwerking met Royal Canin kunnen honden tussen 10.00 en 17.00 uur in al onze winkels genieten van smakelijke lekkernijen. Dit buffet is niet alleen een traktatie voor honden, maar ook een kans voor hun baasjes om samen met hun huisdieren van een gezellige dag te genieten. De liefde en zorg die in het menu zijn gestopt, maken dit evenement tot een feest voor zowel honden als hun eigenaren.

Een Sociale Ontmoeting

Het Hondenbuffet biedt niet alleen lekker eten, maar ook een geweldige kans voor honden en hun baasjes om elkaar te ontmoeten. In een vriendelijke en ontspannen sfeer kunnen honden met elkaar spelen en nieuwe vriendjes maken. Voor de baasjes is het een uitgelezen kans om ervaringen uit te wisselen en tips te delen over de zorg voor hun huisdieren. Het creëren van een gemeenschapsgevoel staat centraal tijdens dit evenement, wat Dierendag extra bijzonder maakt.

Activiteiten en Korting op Dierenartikelen

Naast het heerlijke buffet zijn er ook diverse activiteiten gepland tijdens Dierendag bij Tuincentrum De Bosrand. Van leuke spelletjes tot kleine wedstrijden, er is voor ieder wat wils. Bovendien bieden we op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober 20% korting op een selectie dierenartikelen zoals kussens, manden, halsbanden, riemen, krabpalen en speeltjes voor jouw huisdier. Dit maakt het Hondenbuffet niet alleen een culinair festijn, maar ook een dag vol vermaak en aantrekkelijke aanbiedingen voor de hele familie.

Een Duurzaam Initiatief

Bij Tuincentrum De Bosrand geloven we in duurzaamheid en verantwoord dierenwelzijn. Het Hondenbuffet is dan ook samengesteld met aandacht voor het milieu en de gezondheid van de dieren. Door te kiezen voor lokale en duurzame ingrediënten dragen we bij aan een betere wereld voor onze huisdieren. We moedigen onze bezoekers aan om bewust om te gaan met de voeding van hun honden en te kiezen voor producten die bijdragen aan een gezond en gelukkig leven. Op Dierendag vieren we niet alleen de liefde voor onze huisdieren, maar ook onze verantwoordelijkheid om voor hen te zorgen, nu en in de toekomst.

Adv. Bol.com Gardena