Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo10:00 - 17:00
Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp

Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp
(4) recensies

Logo Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp
  • Grote parkeerplaats

Reviews Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Vlinder 20-04-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

moet dit gewoon delen met mensen die van hun huisdier houden ben bij de dierenarts onder behandeling met mijn huisdieren, na velen dierenartsen bezocht te hebben ben ik super blij met deze dierenarts artsen met hun hart voor de dieren ze denken hier niet aan het geld maar verplaatsen zich zelf in het dier ze vinden het ondraagbaar dat een huisdier pijn moet hebben terwijl het zo'n mooi en goed leven heeft gehad dat is eigenlijk de waarheid waarom moet je huisdier nog op zijn laatste levensjaar pijn hebben
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jan 16-05-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Juwel watten en voer worden tegen belachelijke hoge prijzen verkocht B.v discus advies prijs 35,40 bij ons 32,40 de concurrenten om de hoek verkopen ze voor 27,40 We betaald de verbouwing, ik niet meer
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

ed 08-12-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

er is genoeg te vinden voor tuin huis en dier is toch perfect dus daarom lekker naar ranzijn
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

schouten 07-12-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

vriendelijk personeel .waar je ook wat aan kan vragen en je dan ook echt helpen dat als ik zelfs met een plantje uit eigen tuin kom om te vragen wat het voor een plantje is hier advies over krijg. leuk de afprijs tafel met buiten planten. voldoende parkeerplaatsen. en niet zo overdreven groot tuincentrum. kan er terecht voor de planten en mijn huisdier. laatst ook lekker koffie gedronken. alles staat lekker overzichtelijk ook is het leuk de fruitkraam die buiten staat . kortom een echt leuk tuincentrum voor mij. ik vind het ook erg fijn nu ik voor de kerstbomen kom deze binnen kan uitzoeken en niet buiten in de kou of regen sta.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp?

Meer over Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp

Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Leiderdorp, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Leiderdorp? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp draaien: 071-5812385. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!