Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo12:00 - 17:00
Ranzijn Tuin & Dier Aalsmeer

Ranzijn Tuin & Dier Aalsmeer
(3) recensies

Logo Ranzijn Tuin & Dier Aalsmeer
  • Grote parkeerplaats

Reviews Ranzijn Tuin & Dier Aalsmeer

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

myrt 24-02-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

het is een goede winkel alleen het ruikt niet fris
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Edith de Ruiter 02-12-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mijn hond en ik komen hier graag, hartelijk personeel, veel keus, veel te zien !!! We komen altijd thuis met iets moois voor mijzelf en iets lekkers voor mijn hondje. Ga zo door, en tot ziens !! Edith en Pebbles.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

c.j.d. van steenis 12-05-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

sinds de verbouwing alleen maar lof over deze winkel..altijd mooie verse planten, niet te duur,.ook leuk dat er verse groenten en fruit gekocht kan worden, en koffie is ook gratis.voor huisdieren is er van alles te verkrijgen, zelfs een dierendokter aanwezig!! prima winkel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Aalsmeer?

Meer over Ranzijn Tuin & Dier Aalsmeer

Ranzijn Tuin & Dier Aalsmeer is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Aalsmeer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Ranzijn Tuin & Dier Aalsmeer is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Aalsmeer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Ranzijn Tuin & Dier Aalsmeer draaien: 0297-346721. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Ranzijn Tuin & Dier Aalsmeer is gemiddeld met een 4.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!