Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 21:00
 • Vr09:30 - 18:00
 • Za09:00 - 17:30
 • Zo12:00 - 17:00

Intratuin Amersfoort
(3) recensies

Logo Intratuin Amersfoort
 • Rolstoel vriendelijk
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • TuincafĂ©

Reviews Intratuin Amersfoort

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Mevr.Boom 31-05-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

gisteren 30 mei 2018 was ik bij U.Altijd fijn om te parkeren altijd wel een plekje te vinden pluspunt dus.personeel heel vriendelijk...ruime sortering...maar dan!!!!het was heet dus ff wat te drinken halen?staat het personeelslid te bellen wachten mensenvoor mij ook wachten....duurt te lang mensen voor mij weg ik en ik ook ....echt niet fijn.helemaal uit soest toch maat weer naar concurrent? erg jammer.Maar voor de winkel alles TOP en duimpje omhoog.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hanneke 07-08-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Twee prachtige tuin stoelen met geweldig advies van de verkoopster gekocht. Toen ik ze op wilde halen paste ze helaas niet in mijn auto. Al snel werd er naar een oplossing gezocht en voordat ik het wist stonden de stoelen in mijn achtertuin ! Top, meedenken en handelen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Louise Tiimmerman 22-12-2011

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het centrum is mooi ingedeeld de looproute maakt dat je overal langs komt zodat je niets kanvergeten. Het personeel is altijd hulpvaardig en bereid om je een goed advies te geven.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Intratuin Amersfoort?

Meer over Intratuin Amersfoort

Intratuin Amersfoort is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Amersfoort, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Amersfoort is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Amersfoort? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Amersfoort draaien: 0334-611203. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Amersfoort is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!